Descobreix i forma part de la xarxa de Comerç Amic del PEM!

Des de fa dos cursos, el Grup de Treball de Mobilitat del PEM treballa per promoure una mobilitat més sostenible, autònoma, segura i col·lectiva, partint dels entorns escolars, però pensant en tots els col·lectius que habiten el municipi. Amb aquesta idea ha impulsat la creació de la xarxa de Comerç Amic.


Amb l’objectiu de seguir fomentant la idea de vila educadora, vol generar una xarxa de Comerç Amic, identificant els comerços de proximitat com a punts de confiança i acollida en el camí que fan els infants de l’escola a casa i de casa a l’escola, però també per a altres col·lectius en situació de vulnerabilitat en els seus recorreguts pel municipi.

Què vol dir ser un Comerç Amic?

Un Comerç Amic s’identifica com a obert i proper. És un comerç on hi ha persones que oferiran ajuda o suport davant d’una dificultat o problema que pugui ocórrer durant algun trajecte pel poble, que oferiran atenció i col·laboració si és necessari.

 

Un Comerç Amic forma part d’una xarxa de suport que vetlla per la seguretat dels infants i altres col·lectius en situació de vulnerabilitat al municipi, de manera que es crea un entorn més acollidor per a tothom.

Què cal fer per adherir-se a la xarxa?

Si voleu participar en la xarxa de Comerç Amic, cal que ompliu el formulari i us farem arribar un adhesiu perquè pugueu identificar el vostre comerç i convertir-vos en un agent educatiu actiu de la nostra vila educadora.


    ETS UN COMERÇ I NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?