POLÍTICA DE GALETES

Us informem que al web www.pemelmasnou.cat, el sistema de navegació utilitza algunes dades de navegació (galetes o cookies) per poder oferir un servei més personalitzat als usuaris.

Les galetes són petits arxius de text que el navegador guarda quan es navega per pàgines web i aplicacions. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com per exemple, reconèixer-te com a usuari, obtenir informació dels teus hàbits de navegació o personalitzar la manera en què es mostra el contingut.

Galetes d’anàlisi: Són  tractades per tercers i  ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així poder realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que realitzen els usuaris del servei ofert. Per això, s’analitza la seva navegació al nostre web amb la finalitat de millorar la nostra oferta de productes i serveis. El tercer és  Google Analytics, que és un servei d’estadístiques de pàgines web que ofereix  Google Inc. Google Analytics recull informació de l’equip de l’usuari per obtenir informes sobre l’activitat de l’aplicació i emmagatzema la informació recollida per a les galetes a servidors dels Estats Units, en què existeix una transferència internacional de dades, i per tant, s’accepta aquesta transferència mitjançant l’acceptació d’aquestes galetes.