1)GRUP DE TREBALL DE MOBILITAT

Fruit de les propostes sorgides al Fòrum es va generar aquest grup de treball transversal format per ciutadania i tècnics i tècniques de l’Ajuntament del Masnou amb l’objectiu d’impulsar el projecte anomenat Decàleg de Mobilitat.

Durant el curs 2021-2022, el grup s’ha reunit periòdicament per treballar sobre la idea d’una mobilitat sostenible, segura, col·lectiva i autònoma al municipi i ha proposat accions per promoure aquests principis mitjançant la creació d’un díptic que s’ha fet arribar a tots els habitatges del Masnou i que es podrà trobar als equipaments municipals i centres educatius.

Així mateix, des d’aquest grup de treball s’ha impulsat la creació del mapa metrominut per fomentar el desplaçament a peu per la vila.

TRÍPTIC_Masnou_Def1

2)GRUP DE TREBALL 

TRANSICIONS EDUCATIVES

Fruit de les propostes sorgides del II Fòrum Educatiu Local, es crea aquest grup de treball com a comissió de treball del Consell Escolar Municipal per tal d’abordar, a través de les transicions educatives, la prevenció de l’absentisme i l’abandonament escolar.

Una de les propostes d’aquest grup ha estat treballar les transicions entre etapes educatives:

De 1r cicle d'educació infantil a 2n cicle d'educació infantil

De primària a secundària

De secundària a postobligatòria

D’altra banda, al III Fòrum es va proposar abordar noves propostes relacionades amb l’orientació sobre itineraris formatius i professionals, algunes de les quals es vinculen a les jornades d’orientació (In)forma’t..

3)GRUP DE TREBALL 

HISTÒRIA VIVA

Aquest grup de treball sorgeix de la idea de donar valor al patrimoni del Masnou i fomentar, alhora, les relacions intergeneracionals i interculturals, un dels reptes del PEM.

La propera trobada del grup serà el dilluns 23 d’octubre de 2023 a les 15.30 h a l’Arxiu Municipal (carrer de Sant Francesc d’Assís 28).

 

No t’ho perdis!

SUMA’T AL TEU

GRUP DE TREBALL

Tothom qui vulgui formar part de qualsevol dels grups de treball ho pot fer.