DIÀLEGS DEL 

PEM

Forma part dels diàlegs!

«Diàlegs sobre educació» és una iniciativa oberta a la ciutadania que consisteix en la difusió de vídeos intergeneracionals i interculturals en format entrevista, per mostrar tot l’aprenentatge que podem obtenir entre diferents col·lectius, siguin persones o entitats, fent èmfasi en el fet que l’educació forma part de la nostra vida diària i s’adquireix en qualsevol àmbit.

El Masnou està elaborant el seu projecte educatiu de municipi, un procés participatiu per repensar com ser una vila educadora. Ser una vila educadora vol dir posar l’educació al centre del nostre dia a dia, cercant com podem fer més educatius els espais públics, els serveis i equipaments del Masnou i què podem fer, conjuntament com a ciutadanes i ciutadans del Masnou, per educar-nos més i millor.

Com participar en els diàlegs sobre educació:

Si voleu enregistrar el vostre diàleg sobre l’educació al Masnou, us plantegem dos tipus de diàlegs amb diferents preguntes, que es poden fer una persona a l’altra. Per facilitar-ne la difusió, els diàlegs no poden durar més de dos minuts:

1. Diàleg entre persones que comparteixen alguna cosa o tenen una relació puntual (comparteixen una afició o interès, formen part d’entitats, són veïns o veïnes de diferents edats o orígens).

 

L’educació és fonamental a les nostres vides i, molt sovint, sense adonar-nos-en, les transforma…

 

Què és el més important que has après?

 

Com t’ha canviat la vida l’educació?

2. Diàleg entre persones que han conviscut o que tenen una relació llarga i estreta (exemple, familiars, amics, alumnes/mestres….):

 

No ens eduquem només a l’escola i l’institut, sinó arreu, tothom pot aprendre al llarg de la vida i tothom té coses per ensenyar…

 

Què has après de mi?

 

Què t’he ensenyat?

Un cop l’hàgiu gravat ens el podeu enviar a educacio@elmasnou.cat o compartir directament a les xarxes i etiquetar-lo amb els següents hashtags: #Almasnouleducacioensmou #Pem #Elmasnoueduca #Projecteeducatiudelmasnou #dialegssobreleducacio #forumeducatiulocal #femcreixerelpem #XarxaPEC #PEC #Vilaeducadora #Ciutateducadora #Educatingcities / @educatingcities #Educacio360 / @educacio360 @educaciocat

Aquí sota podeu veure una llista de reproducció amb quatre diàlegs sobre l’educació:

Vols ser part de la transformació del Masnou cap a una vila educadora? PARTICIPA-HI!

SUMA’T ALS DIÀLEGS

Si tens dubtes sobre com participar en els diàlegs, pots contactar amb el PEM.