III FÒRUM EDUCATIU PEM

En aquest Fòrum es van presentar i votar diferents propostes.

El III Fòrum Educatiu Local del Masnou es va celebrar el dimecres 30 de novembre de 2022, Dia Internacional de les Ciutats Educadores, a la Sala Joan Comellas, amb el lema» Fem créixer el PEM!» i els objectius següents:

Objectius del Fòrum:

RETRE COMPTES A LA CIUTADANIA DEL PROCÉS SEGUIT PEL PEM EL 2022: Compartir què ha passat arran de l’aprovació del PEM i fer balanç durant el seu primer any de desplegament participatiu.

DONAR UN NOU IMPULS AL PEM: Ser un espai de trobada i retrobament de la comunitat educativa i la ciutadania implicada en el PEM o amb ganes d’implicar-se.

SEGUIR AVANÇANT EN LES ACCIONS PRIORITZADES: Acordar els temes que es tractaran el 2023, a partir de les accions prioritzades al Fòrum de 2021, i aclarir els aspectes clau de funcionament del PEM, com és la corresponsabilitat en la participació.

Hi van participar unes 25 persones de diferents edats i àmbits, en gran part membres del Grup Impulsor.

En primer lloc es van presentar els avenços del PEM durant l’últim any per tal de poder situar en quin punt es troba el projecte i posteriorment les persones participants es van dividir en grups per treballar sobre tres propostes de Grups de Treball (Transicions Educatives, Salut i Història Viva) i donar-los impuls.

Finalment, la jornada es va acabar amb la posada en comú d’aspectes pràctics sobre el funcionament dels Grups de Treball del PEM al 2023 (horaris, calendari, suports, espais per compartir informació…) i es va valorar el Fòrum.

PARTICIPA EN EL PEM

Aquest Fòrum ja està tancat, però pots participar en múltiples propostes del projecte.