PRIMERA TROBADA DE TREBALL DEL GRUP IMPULSOR DEL PEM

Els integrants del projecte van encetar una nova jornada de debat i d’organització de cara al fòrum educatiu local, que tindrà lloc aquesta tardor

El grup impulsor del PEM es va crear en la jornada participativa del 12 de juny amb l’objectiu de fer propostes i tirar endavant accions per potenciar l’educació des d’un punt de vista transversal i en totes les etapes de la vida. Per aquest motiu, el 6 de juliol el grup impulsor del Projecte educatiu del Masnou va celebrar una nova trobada de treball i debat de manera presencial. A la jornada hi van assistir deu persones, a més de la regidora d’Educació, Cristina Ramos, i personal tècnic municipal i de Xarxa Consultors, l’empresa que executa l’encàrrec de la Diputació de Barcelona.

La reunió va començar recordant què és el PEM i quin encàrrec té el grup impulsor, què és bàsicament: identificar els agents i recursos educatius del Masnou, debatre i consensuar els grans reptes que té el municipi com a vila educadora i organitzar el Fòrum Educatiu Local, que tindrà lloc a la tardor. En el transcurs d’aquesta primera sessió, el grup ja va posar fil a l’agulla i va debatre sobre temes tan importants com el mapa de l’ecosistema educatiu del Masnou, com fer front al repte de crear aliances entre els agents  educadors, l’enfocament que haurien de tenir els diàlegs intergeneracionals que es preveu preparar i mostrar a la ciutadania o altres preocupacions, com l’acompanyament a l’alumnat i a les seves famílies en les transicions educatives o l’atenció als joves i adolescents.

Així, la reunió va finalitzar fixant la data de la pròxima trobada, que tindrà lloc el 14 de setembre i en què es tractaran els reptes del PEM, i recordant que són reunions obertes a totes les persones que s’hi vulguin sumar.

Si voleu participar-hi, només cal escriure a l’adreça electrònica educacio@elmasnou.cat.

 

Última revisió 16-07-2021 08:36