AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ LEGAL LSSIICE

D’acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (en endavant LSSIICE),  l’Ajuntament del Masnou, amb CIF P-0811700-D i domicili social al passeig de Prat de la Riba, 1, 08320 El Masnou (Barcelona) i adreça electrònica educacio@elmasnou.cat, manifesta que són de la seva  propietat:

– el domini www.pemelmasnou.cat

L’Ajuntament del Masnou no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació que aparegui a les seves pàgines web. Amb els límits establerts a la llei, l’Ajuntament del Masnou no assumeix cap responsabilitat per la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació de les pàgines d’Internet estan elaborats per professionals degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen l’Ajuntament ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet  de l’Ajuntament del Masnou poden contenir enllaços a altres pàgines de terceres parts. Per tant, aquesta no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva de l’Ajuntament del Masnou o les seves llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial ha de comptar amb el consentiment exprés de l’Ajuntament.

De la mateixa manera, es reserva el dret a retirar l’accés al portal, sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contravingui el que es disposa en aquest avís legal.